MemoClock på DokkX

DokkX er Aarhus Kommunes “Centrum for velfærds- og frihedsteknologi“. Du finder DokkX på anden sal i Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, Aarhus.

DokkX har inviteret mig til at udstille en demomodel af MemoClock på deres nye udstilling. Det er jeg enormt stolt af, for udstillingens tema "“Nærvær på afstand” er lige præcis hvad jeg havde i tankerne, da jeg oprindeligt fik ideen til MemoClock: Jeg ville lave noget, der gjorde det muligt for mig at hjælpe min far, selvom jeg ikke kunne være fysisk/geografisk i nærheden af ham hele tiden.

Det er første gang MemoClock rigtigt bliver prøvet af andre end min far og jeg, så jeg er meget spændt på hvordan gæsterne på DokkX tager imod testmodellen.

Idéen har hele tiden været, at MemoClock skal udvikles i tæt samarbejde med brugerne, så jeg håber allerede nu at få feedback og forslag, som kan bruges til at gøre app'en endnu bedre, når den snart bliver tilgængelig i app-store'en.

MemoClock’s stand påp DokkX - her kan du selv prøve MemoClock og se en kort præsentationsfilm om app’en.